Mobile menu
Profile

Sofer distributie curse interne

Poziții disponibile: O poziție
680
0
FULL-TIME
Logistică & Transport
Oradea
H.Essers Oradea

Candidatul ideal

Compania H.Essers cauta Sofer distributie din Oradea sau imprejurimi pentru curse interne, pentru camion de 40 tone cap tractor semiremorca, pentru distributie marfa in tara.

Cerinte :
- Persoana punctuala, dinamica, ordonata, serioasa;
- Permis conducere categoria C+E;
- Atestat professional pentru transport marfa;
- Card digital pentru tahograf;
- ADR colete – reprezinta avantaj;

Descrierea jobului

Livrarea sau ridicarea marfurilor in mod operativ si in conformitate cu dispozitiile primite de la conducerea firmei sau cu comenzile transmise de client.

Beneficii:
- Pachet salarial atractiv
- Diurna
- Transport asigurat
- Asigurare medicala privata

Descrierea companiei

Furnizorul de servicii în domeniul logistic, „H. Essers”, oferă soluţii personalizate şi integrate de transport şi logistică în întreaga Europă.

Compania „H. Essers” a fost înfiinţată în anul 1928 de către Henri Essers. Între timp, aceasta a devenit unul din liderii europeni în domeniul societăţilor de transport şi logistică care activează în sectorul chimic, farmaceutic / asistenţă medicală, precum şi în cel al bunurilor de înaltă calitate. În ultimii 10 ani, societatea de transport a cunoscut o dezvoltare puternică, datorită creşterii autonome şi a unor achiziţii strategice. În anul 2017 H.Essers a înregistrat o cifră de afaceri de 646 milioane euro.

H.Essers oferă soluții rapide, eficiente și de înaltă calitate din 71 de puncte strategice situate în 17 țări, pentru orice solicitare de transport paneuropean, de la 1 kg până la capacitate maximă.

Serviciile noastre includ:

-transporturi în regim de grupaj, de camion parțial încărcat (LTL) și de camion complet (FTL) -transport cu temperatură controlată -transport de mărfuri periculoase (ADR) -transport de containere -transport în condiții de maximă siguranță -transport aerian

Sofer distributie curse interne
H.Essers Oradea
  • Oradea

Alte evenimente