Mobile menu
Profile

Trainee Economist

Poziții disponibile: 3 poziții
659
1
FULL-TIME
Energie
Târgu Mureș
E.ON

GraduatE.ON, programul pentru absolvenţi, este super-puterea noastră prin care, de mai bine de 13 ani, investim în tineri. Pe parcursul acestor ani s-au angajat prin acest program peste 130 de trainee, dintre care 80% și-au construit mai departe o carieră în cadrul companiei noastre și mai mult de jumătate au ajuns în poziții de specialiști sau de coordonare.

Trainee Economist

Responsabilităţi

Am pregătit tot ce ai nevoie pentru ca și tu să îți începi aventura: un job stabil cu beneficii atractive, stagii diverse ca să îți dai seama unde te potrivești cel mai bine, plus mentori numai unul și unul.

Îți oferim un program de dezvoltare pe parcursul a 24 de luni în care vei avea ocazia să ne cunoști, să înveți, să explorezi diverse departamente din cadrul  companiei noastre și să îți dai seama unde te potrivești tu cel mai bine. Noi ne vom asigura că vei fi sprijinit pe tot parcursul acestei experiențe.

Cerinţe

Verifică dacă te califici pentru poziția de Trainee Economist/ Administrarea Afacerilor/ Vânzări

 • Căutăm studenți în ultimul an, nivel licență sau master, cu rezultate bune în domeniile: Finanţe, Contabilitate, Management, Marketing, Administrarea Afacerilor sau arii conexe;
 • Apreciem în mod deosebit dacă ai interese și activități extracurriculare – organizații studențești, voluntariat, sesiuni de comunicări științifice;
 • Ne aşteptăm să ai cunoştinţe bune de Microsoft Office şi limba Engleză;
 • Ne dorim să ai disponibilitatea de a călători și a efectua stagii în diferite orașe din țară;
 • Dacă îți place să lucrezi în echipă, ai abilități analitice excelente și comunici cu ușurință, îți dăm ocazia să pui în practică cunoștințele acumulate.

Ce oferim

 • Contract de muncă pe perioadă nedeterminată și un pachet de beneficii atractiv, inclusiv asigurare medicală privată, pensie privată, primă de vacanță;
 • Mentorat, cursuri, evenimente profesionale, implicare în proiecte;
 • Dacă vei demonstra implicare pe parcursul stagiilor, la finalizarea programului GraduatE.ON îți vei fi pus deja bazele unei cariere de succes în E.ON.

Dacă  îndeplinești criteriile mai sus menționate - te invităm să aplici.

Procesul de recrutare este unul complex și implică mai multe etape de selecție și departajare dar echipa noastră te va sprijini de-a lungul acestui proces.

Mai multe informaţii despre GraduatE.ON, etapele de recrutare şi experienţele colegilor care au participat până acum la program (de la primele ediţii până la cele mai recente), găseşti aici: http://eon.li/AfWyF.

Pentru ca aplicația ta să fie validă, va fi nevoie să aplici pe platforma noastră online, adică aici: http://eon.li/n8X1l.

Trainee Economist
E.ON
 • Târgu Mureș
 • Bucuresti
 • Iași

Alte evenimente