Mobile menu
Profile

Asistente/asistenți medicale/medicali pentru un azil de bătrâni în Germania, Bavaria, Ingolstadt.

Poziții disponibile: 5 poziții
2172
0
FULL-TIME
Recrutare
Brașov
ProCariere

Firma ProCariera recrutează Urgent! Asistente/asistenți medicale/medicali cu normă întreagă pentru azile de bătrâni cu renume din zona Bavaria (Munchen,Nürnberg,Ingolstadt,etc.)
Dacă aveți studii postliceale sau universitare,cunostințe de specialitate cuprinzătoare și de actualitate, siguranță și empatie în comportamentul cu oamenii, flexibilitate, trimite-ne un CV!
În ceea ce priveste învățarea limbii germane,vă putem oferi posibilitatea de a urma cursuri de limba germană on line gratuite începând de la nivelul 0. Cursurile durează 6 luni.
Salariul este de 3200 euro/brut.
Odată cu sosirea dumneavoastră la locul de muncă vă vom susține în demersurile necesare pentru a vă recunoaste diploma de asistent
Asigurare de sănătate,șomaj și pensie pe toată perioada contractuală.
Locatie: Germania,Bavaria
Serviciile noastre sunt gratuite pentru candidați, noi fiind remunerați de către client, viitorul dvs. angajator. Atuul nostru constă în faptul că la noi găsiți cel puțin un consultant care stăpânește limba română, inclusiv în Germania în cadrul biroului nostru aflat în Ingolstadt iar contactele de muncă se semnează direct cu angajatorul german.
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numerele de telefon: + 40(0) 771 460 916 .

Asistente/asistenți medicale/medicali pentru un azil de bătrâni în Germania, Bavaria, Ingolstadt.
ProCariere
  • Germania

Alte evenimente