Mobile menu
Profile

Asistente/asistenți medicale/medicali pentru un azil de bătrâni în Germania, Bavaria, Ingolstadt.

Poziții disponibile: 5 poziții
1215
0
FULL-TIME
Recrutare
Brașov
ProCariere

Firma ProCariera recrutează Urgent! Asistente/asistenți medicale/medicali cu normă întreagă, tura de dimineață/după amiază și noapte pentru un azil de bătrâni, în Germania,Bavaria,Ingolstadt.

Detalii cu privire la procedura de recrutare: http://procariera.eu/domenii/domeniul-medical/locuri-de-munca-asistente-i-medicale-i

Beneficii:

Salariul lunar este de 2600€ brut pentru tura de dimineață și după amiază sau 2830 € brut pentru tura de noapte. În Germania grila de impozitare se face in funcție de statut astfel:pentru tura de dimineață/după amiază

clasa 1-necăsătoriți- 1720euro net

clasa 3- căsătoriți- 1957euro net

pentru tura de noapte:

clasa 1-necăsătoriți- 1843 euro net

clasa 3- căsătoriți- 2097euro net

Dacă nu aveți cunostințe de limba germană vă oferim posibilitatea de a urma cursurile de limba germană intensiv înainte de plecarea dumneavoastră în Germania. Cursul va dura ca.1,5 –8 luni(în funcție de nivelul de limbă). Costurile cursului sunt suportate de firma noastră.Odată cu sosirea dumneavoastră la locul de muncă vă vom susține în demersurile necesare pentru a vă recunoaște diploma de asistent medical.

Contract de muncă încheiat direct cu angajatorul german pentru o perioadă nedeterminată.

Asigurare de sănătate,șomaj și pensie pe toata perioada contractuală.

Locatie: Germania,Bavaria

Serviciile noastre sunt gratuite pentru candidați, noi fiind remunerați de către client, viitorul dvs. angajator. Atuul nostru constă în faptul că la noi găsiți cel puțin un consultant care stăpânește limba română, inclusiv în Germania în cadrul biroului nostru aflat în Ingolstadt.

Asistente/asistenți medicale/medicali pentru un azil de bătrâni în Germania, Bavaria, Ingolstadt.
ProCariere
  • Aiud

Alte evenimente