Workshopuri Sibiu

Atelierul Digital Google - Studiu de caz: Orientare în carieră
  • 29 Mar 2017
  • 10:00 - 13:00
  • Hotel Ramada

Google România și Fundația LEADERS aduc Atelierul Digital la Târgul de cariere Sibiu.

Inițiativa Google România își reia campania în 2017 cu două formate noi de curs la care pot participa atât tinerii care au trecut anul trecut prin experiența Atelierului Digital, cât și cei neinițiați care își doresc să afle mai multe despre mediul online.

Pe data de 29 martie 2017, specialiștii Google vin la Târgul de Cariere Sibiu, să susțină un curs bazat pe un studiu de caz real prin care participanții cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani pot afla mai multe despre cele mai populare trenduri online, oportunitățile din mediul digital și strategiile de marketing digital aplicate de companii, dar și noțiuni aprofundate despre:

prezența online;
SEO & SEM;
social media;
email marketing;

Cursul de miercuri, 29.03.2017, va avea loc la Hotel Ramada, în intervalul orar 10:00 – 13:00 și va fi bazat pe un studiu de caz real.

La eveniment va fi prezent Sorin Sfetcu, Deputy Managing Director at iProspect. Sorin conduce filiala locală iProspect. A făcut parte din prima generație NextGen (program de digital marketing exclusiv, dezvoltat de iProspect în parteneriat cu Google). Este Google Trainer și certificat pe Google AdWords, Google Analytics, Google Tag Manager, DoubleClick for Search, Facebook și Attribution Modeling. Din 2012 a optimizat campanii de performance pentru top 3 players din industriile: Beauty, Finance, Telecom și Retail.

O singură participare la unul din cele trei tipuri de Atelier Digital – curs introductiv, studiu de caz și tehnic -  este suficientă pentru a vă începe drumul către certificarea Google. Pentru o viziune unitară și cunoștințe avansate despre mediul online, recomandăm participarea la toate cele trei tipuri de sesiuni offline ale Atelierului Digital, organizate pe parcursul întregului an.

 Programul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare Târgul de Cariere.

Înscrierile se fac pe http://atelieruldigital.com