Consultant Vanzari Vodafone Brasov

Aplicanţi: 39

La Vodafone, vei gasi echipa, informatiile si resursele care te vor stimula sa-ti pui in valoare cunostintele si talentul. Astfel, zi de zi iti vei depasi limitele si te vei transforma intr-un supererou capabil sa isi foloseasca puterile in slujba clientilor. De asemenea, vei gasi in Vodafone o echipa pentru care satisfactia clientilor, ultimele descoperiri tehnologice sau lansarile de cele mai avansate modele de telefoane, accesorii sau tablete sunt tot atatea oportunitati de invatare si de dezvoltare.
Te regasesti in aceasta descriere? Inseamna ca esti pe drumul cel bun, intrucat recrutam Consultant Vanzari pentru magazinul Vodafone din orasul Miercurea-Ciuc.
Ce cautam la urmatorul Consultant de Vanzari Vodafone?

- Foarte bune abilitati de ascultare si comunicare
- Placere autentica de a intelege nevoile clientului si a-i propune cele mai potrivite solutii
- Nevoia de a fi la curent cu ultimele noutati in tehnologie
- Minim studii liceale (studiile universitare finalizate reprezinta un avantaj)
- Engleza nivel avansat
- Foarte bune abilitati de lucru cu calculatorul (Outlook, MS Office)


Ce vei face in rolul de Consultant Vanzari Vodafone?

- Vei crea o experienta de cumparare excelenta clientilor Vodafone

- Iti vei putea pune amprenta personala in intelegerea nevoilor, consilierea si comunicarea cu clientii, depasindu-le asteptarile si facandu-i sa isi doreasca sa revina;
- Vei avea o varietate de activitati aditionale in magazin, de la incasare bani, emitere si explicare de facturi, generare si completare de documente contractuale, inlocuiri de SIM-uri;
- Vei face analize de vanzari si vei completa rapoarte regulate;
- Vei crea o atmosfera de lucru propice unei bune desfasurari a activitatii din magazin, contribuind astfel la a face viata clientilor mult mai usoara.