Ajutor bucatar

Vino in echipa DoubleTree by Hilton Oradea pentru a-ti incepe cariera in ospitalitate !

Atributiile si sarcinile de munca:
-asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.
-participă la determinarea necesarului de materii prime de comandat şi la realizarea comenzilor de aprovizionare;
-preia comenzile de la clienţi şi asigură servirea acestora;
-debarasează şi asigură curăţenia bucătăriei;
-participă activ la întreţinerea ustensilelor de bucătarie şi a echipamentului din dotare;
-tine cont de perisabilitate, termenul de garanţie, de modul în care urmează să fie folosite ingredientele;
-face prelucrările preliminare gătitului - sortează, curăţă, spală, divizează şi mai apoi găteşte - fierbe, frige, coace, prăjeşte;
-indeplineşte şi alte sarcini curente atribuite de către superiorul direct, în concordanţă cu necesităţile imediate ale unităţii.
-in funcţie de activitatea curentă a unităţii, salariatul va îndeplini orice alte sarcini dispuse de către conducere în legătură cu deservirea corespunzătoare a clienţilor unitării, în funcţie de competenţele sale profesionale.

Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la 0259.259.292 sau 0737.297938