Workshopuri Cluj IT

Atelierul Digital Google – Demonstrativ
 • 09 Mar 2017
 • 10:00 - 13:00
 • Sala Polivalentă

Google România și Fundația LEADERS revin cu Atelierul Digital la Târgul de Cariere.

Inițiativa celor de la Google România își reia campania în 2017 cu două formate noi de curs la care pot participa atât tinerii care au trecut anul trecut prin experiența Atelierului Digital, cât și cei neinițiați care își doresc să afle mai multe despre mediul online.

Pe data de 9 martie specialiștii Google vin la Târgul de Cariere Cluj să susțină un curs demonstrativ prin care participanții cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani pot învăța mai multe despre uneltele Google și oportunitățile din mediul digital, dar și noțiuni aprofundate despre:

 • prezența online;
 • AdWords;
 • Analytics;
 • social media;

Cursul de joi, 9.03.2017, va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj în intervalul orar 10:00 – 13:00 și va fi bazat pe exerciții demonstrative.

O singură participare la unul din cele trei tipuri de Atelier Digital – curs introductiv, studiu de caz și tehnic -  este suficientă pentru a-ți începe drumul către certificarea Google. Pentru o viziune unitară și cunoștințe avansate despre mediul online, recomandăm participarea la toate cele trei tipuri de sesiuni offline ale Atelierului Digital, organizate pe parcursul întregului an.

La eveniment va fi prezentă Mădălina Stănescu, Digital Marketing Consultant la Google România. Programul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare Târgul de Cariere.

Înscrierile se fac pe http://atelieruldigital.com/ 

Siemens - SAP Hana
 • 09 Mar 2017
 • 14:00 - 16:00
 • Sala Polivalentă

Siemens te așteaptă la workshopul SAP Hana.

Vei afla informații valoroase despre:

 1. funcțiile CRUD (Create/Read/Update/Delete) pe bazele de date Hana
 2. operații complexe de tip conversie valutară (Currency Conversion), conversia unităților de măsură (Unit of Measure Conversion), agregare (Aggregation), analiza textului (Text Analysis) pe bazele de date HANA
 3. compararea timpului de execuție a acestor operații în tehnologiile ABAP clasic și ABAP for Hana
 4. hands-on Session

Poți participa dacă ești: student, absolvent de studii superioare sau în primii tăi 3 ani de experiență profesională.

Speakeri principali: Bogdan Bucur, ABAP Software Developer si Iulia Bicu, ABAP Software Developer.

În centru R&D al Siemens Romania deschis la Cluj-Napoca activează și o echipă de consultanți tehnici SAP ABAP. Ei lucrează în proiecte globale de dezvoltare de software și produs pentru toate diviziile Siemens.

Echipa cuprinde atât programatori de nivel senior (cu până la 15 ani de experiență în proiecte SAP de complexitate medie și mare), cât și programatori de nivel junior (studenți în ani terminali, recrutați din rândul participanților la programele de internship derulate în cadrul companiei).

Competețele tehnice ale echipei acoperă tehnologii precum UI5, Hana, Process Integration, Web Dynpro, Business Server Pages, fiind completate de cunoștințe funcționale în diferite module SAP, cum ar fi Material Management, Sales & Distribution, Finance & Controlling, Production Planning etc.

Participarea la workshop e gratuită, dar locurile sunt limitate. Rezervă-ți acum locul.

How to choose the best job offer Beyond salary
 • 09 Mar 2017
 • 17:00 - 19:00
 • Sala Polivalentă

It's not just about your salary anymore. Join us to learn what flexible benefits are all about. In doing so you will understand what a reward package should look like and how to get the maximum out of your job offer.

 

Trainers:
Ioana Cipcigan - Darwin Enablement Manager
Andrei Pantelimon - General Manager

 

Rewards for top participants: one month paid internship at Thomsons Online Benefits or an iPhone. If you're a winner, you can choose.