Workshopuri Brașov

Atelierul Digital Google - Studiu de caz: Orientare în carieră
  • 12 Apr 2017
  • 10:00 - 13:00
  • Aro Palace (Sala Europa 3)

Google România și Fundația LEADERS aduc Atelierul Digital la Târgul de cariere Brașov.

Inițiativa Google România își reia campania în 2017 cu două formate noi de curs la care pot participa atât tinerii care au trecut anul trecut prin experiența Atelierului Digital, cât și cei neinițiați care își doresc să afle mai multe despre mediul online.

Pe data de 12 aprilie 2017, specialiștii Google vin la Târgul de Cariere Brașov, să susțină un curs bazat pe un studiu de caz real prin care participanții cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani pot afla mai multe despre cele mai populare trenduri online, oportunitățile din mediul digital și strategiile de marketing digital aplicate de companii, dar și noțiuni aprofundate despre:

prezența online;
SEO & SEM;
social media;
email marketing;

Cursul de miercuri, 12.04.2017, va avea loc la Aro Palace, sala Europa 3, în intervalul orar 10:00 – 13:00 și va fi bazat pe un studiu de caz real.

O singură participare la unul din cele trei tipuri de Atelier Digital – curs introductiv, studiu de caz și tehnic -  este suficientă pentru a vă începe drumul către certificarea Google. Pentru o viziune unitară și cunoștințe avansate despre mediul online, recomandăm participarea la toate cele trei tipuri de sesiuni offline ale Atelierului Digital, organizate pe parcursul întregului an.

 Programul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare Târgul de Cariere.

Înscrierile se fac pe http://atelieruldigital.com