VCST Automotive Production

  • Industrie: Auto & Automotive
  • Oraș: Alba Iulia, Alba
  • Adresa: Calea Ciugudului nr.9
  • Telefon: 0372133745

BMT România este parte a BMT Internaţional, un grup ce activează în industriile aeronautică, feroviară, automotive şi a sticlei. Cele 5 divizii se află în Iaşi (BMT Aerospace, IGN, ONCO, CNUD-EFCO) şi Alba Iulia(VCST), iar perioada 2015-2018 este marcată de expansiunea continua a business-ului. În România suntem peste 1500 de angajaţi, ceea ce reprezintă o treime din totalul de profesionişti ce lucrează în grup, la nivel global.

VCST, cu sediul central în Sint-Truiden Belgia, ocupă o poziţie de top în industria Automotive ca furnizor de elemente de propulsive de mare precizie: roţi dinţate, arbori dinţaţi sau componente de frână, utilizate în motoare, transmisii şi sisteme de frânare ABS.

VCST Alba Iulia a crescut progresiv, de la an la an, atât ca număr de salariaţi cât şi în cifra de afaceri, iar astăzi putem spune că suntem deja pe harta producătorilor de componente auto, în special din Europa, având parteneri şi clienţi de top: Ford, Volswagen, Porche, TKP, DAF.

În grupul BMT ai şansa să lucrezi alături de o echipă de experţi în diverse domenii ale ingineriei mecanice, cu maşini de ultimă generaţie, într-o organizaţie globală, în timp ce iţi dezvolţi cunoştinţele.

Dacă eşti interesat să faci parte din echipa noastră şi pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi:

Ioana.campeanu@vcst.com :Alba Iulia