Open Mind

  • Industrie: Servicii & BPO
  • Oraș: Iași, Iași
  • Adresa: Strada Bularga 8
  • Telefon: 0755050197

Grupul Open Mind a fost infiintat în anul 2007 urmand ca în cativa ani sa devina leader pe piata din Romania in sectorul Business Process Outsourcing, impunandu-se prin calitatea serviciilor oferite. Fuziunea diferitelor culturi, experienta si avantajul investirii de capital italian-român, nu numai in ceea ce priveste resursele financiare, ne-au garantat în timp stabilitatea. Cu experienta fondatorilor, specialisti în sectorul de Telemarkentig, Customer Care si BPO, Open Mind devine lider ca si Call Center în limba italiană pe piata din România. Câțiva ani mai târziu, Open Mind se dublează cu nasterea unei filiale în Brasov, astfel reusind să ofere toate serviciile avansate de Call Center.  

Activitatile de telemarketing din cadrul companiei nostre sunt: televanzarea proactiva (Teleselling/Outbound calls), stabilirea intalnirilor de afaceri in sectorul business si confirmarea lor, compilarea si refacerea, unde este nevoie, a bazelor de date.

Activitatea operatorilor nostri presupune initierea de apeluri telefonice catre clientii aflati intr-o baza de date existenta si stabilita. Obiectivul este de tip comercial: promovarea/ vanzarea de bunuri si servicii (produse si servicii in domeniul telecomunicatiilor pentru compania Telecom-Tim Italia). Telecom-Tim Italia este o companie recunoscuta ca fiind un angajator stabil si o organizatie de succes. Operatorul comercial contacteaza telefonic eficient clientii actuali din zona arondata si promoveaza oferta si serviciile companiei in relatia cu clientii activi, urmarind incheierea contractelor in vederea atingerii obiectivelor de vanzari sau, in cazul proectului de telemarketing, contacteaza telefonic clienti potentiali in vederea stabilirii unor intalniri de afaceri avand ca finalitate in mod normal incheierea unui contract.

Pe proiectul Inbound in sediul din Iasi se acorda asistenta pentru clientii Tim din sectorul privat. Agentii preiau apelurile clientilor in vederea identificarii nevoilor si solutionarea acestora, se implica activ si eficient in gestionarea solicitarilor clientilor conform procedurilor interne si isi noteaza corect si clar in aplicatia interna toate informatiile obtinute in urma apelului preluat.

In sediul de la Brasov avem de asemenea un proiect Inbound de asistenta tehnica software si hardware in domeniul IT- Information Technology pentru clientul Asus.

Joburi la Open Mind

731

1

Tip: full time

Numar pozitii: 100

Localitate: Chișinău

Prezență târguri TDC

TdC Cluj Global
TdC Cluj Global Sala Polivalentă
TdC Iasi
TdC Cluj IT Sala Polivalentă
TdC Iasi
TdC Mureș Teatrul Național
TdC Iasi
TdC Oradea Lotus Center
TdC Iasi
TdC Iași Global Palas Mall
TdC Iasi
TdC Iași IT Palas Mall
TdC Sibiu >
TdC Sibiu Hotel Ramada
TdC Iasi
TdC Chișinău Palatul Național
TdC Brasov
TdC Brașov Aro Palace