Linella

  • Industrie: Alimentară
  • Oraș: Chișinău, Republica Moldova

Compania Linella a fost fondată pe 17 octombrie 2001, odată cu deschiderea primului magazin de tip deservire la tejghea, în sectorul Ciocana. Astfel, în fiecare an, la această dată sărbătorim Ziua Companiei.
 
În scurt timp afacerea a luat amploare graţie gestionării eficiente şi amplasării avantajoase a magazinului, iar fondatorii au început să studieze posibilităţile de extindere, orientându-se spre o nouă metodă de organizare a procesului de comerţ – autodeservirea. 

Drept rezultat, în anul 2004 au fost deschise 3 magazine de tip autodeservire, din acest moment se poate vorbi deja despre o reţea.
Primul magazin din afara Chişinăului a fost inaugurat în anul 2011, la Teleneşti.

Anul 2015 este  reprezentat de o serie de schimbari, fiind un adevărat imbold pentru compania Linella. La începutul anului director general a fost numit Dl Cristian Gunther Morath, care are o experienţă de peste 11 ani în comerţ în întreaga lume - Germania, Argentina, Rusia şi peste 5 ani în România (Plus şi Pennz Market). 

În 2015 au fost deschise încă 6 magazine Linella, iar la sfârşitul anului 2015, existau 32 magazine în toată ţara. Din care 24 - în Chişinău şi în suburbiile  acestuia şi 8 în provincie: Rîşcani, Glodeni, Bălţi, Teleneşti, Basarabeasca, Comrat, Ciadîr-Lunga, Taraclia.

Tot 2015 este anul care marchează lansarea pe piaţă a unui nou concept comercial numit "Super Linella". Este un nou format de magazine, având o suprafaţă comercială de peste o mie de metri pătraţi şi o gamă de 12 mii de articole. În 2015 au fost deschide 2 magazine  "Super Linella".

La fel în 2015 compania a deschis un centru logistic modern cu temperatură controlată, cu o suprafață de 1400 de metri pătrați  și unul unul de 4500 de metri pătrați cu temperatură ambiantală. Acest lucru permite reducerea cheltuielilor operaționale ale companiei, reducerea prețurilor de achiziție, asigurarea permanentă a produselor în stoc, iar ca rezultat – oferirea pentru consumatori a unei game de produse mai largi la prețuri mai mici.

Linella este un promotor al comerțului modern în Republica Moldova. Suntem mândri că suntem prezenţi pe piaţa Republicii Moldova şi că suntem o reţea naţională sută la sută!

Scopul nostru este să fim prima alegere a clienţilor în materie de produse autohtone, mâncare tradiţională moldovenească, produse fresh şi deservire la cel mai înalt nivel, toate oferite într-un mediu cât mai prietenos şi plăcut. Calitatea şi prospeţimea produselor reprezintă priorităţile noastre, alături de o ambianţă specifică naţională, orientată spre asigurarea confortului clienţilor şi accesului direct la toate produsele din cadrul gamei sortimentale variate.

Prin investiţii permanente în tehnologii performante (cuptoare pentru produse de panificaţie, noi tipuri de rafturi pentru o expunere cât mai eficienta a produselor, sistem frigorific centralizat, noi tehnologii de iluminare, etc.) Linella continuă să se orienteze spre calitate, diversitate, deservire calitativă şi preţuri avantajoase, spre deschiderea şi dezvoltarea de noi magazine, pentru a oferi clienţilor nostri o experienţă de cumpărături cât mai placută.

Joburi la Linella

1199

2

Tip: full time

Numar pozitii: 2

Localitate: Chișinău

1188

9

Tip: full time

Numar pozitii: 2

Localitate: Chișinău

1548

3

Tip: full time

Numar pozitii: 3

Localitate: Chișinău

1626

4

Tip: full time

Numar pozitii: 4

Localitate: Chișinău

1259

2

Tip: full time

Numar pozitii: 3

Localitate: Chișinău

1276

3

Tip: full time

Numar pozitii: 5

Localitate: Chișinău

1276

3

Tip: full time

Numar pozitii: 5

Localitate: Chișinău

1246

1

Tip: full time

Numar pozitii: 5

Localitate: Chișinău

Prezență târguri TDC

TdC Cluj Global 7 - 8
MARTIE
TdC Cluj Global Sala Polivalentă
TdC Iasi 9 - 10
MARTIE
TdC Cluj IT Sala Polivalentă
TdC Iasi 16
MARTIE
TdC Mureș Teatrul Național
TdC Iasi 18
MARTIE
TdC Oradea Lotus Center
TdC Iasi 21 - 22
MARTIE
TdC Iași Global Palas Mall
TdC Iasi 23 - 24
MARTIE
TdC Iași IT Palas Mall
TdC Sibiu 29 - 30
MARTIE
TdC Sibiu Hotel Ramada
TdC Iasi 4 - 5
APRILIE
TdC Chișinău Palatul Național
TdC Brasov 12 - 13
APRILIE
TdC Brașov Aro Palace