JTI International Luxembourg, Reprezentanta din Moldova

  • Industrie: Altele
  • Oraș: Chișinău, Republica Moldova
  • Adresa: Chisinau. Str. Liviu Deleanu 7/6
  • Telefon: +373 22 60 59 54/ +373 22 60 73 73 74

Japan Tobacco International (JTI) este divizia internationala a Japan Tobacco International Inc. (JT). JTI este unul dintre pricipalii producători de țigarete având, la nivel mondial, o cota de peste 10%. JTI are sediul central în Elvetia, este prezentă în peste 120 de ţări și are aproximativ 27.000 de angajaţi. Compania comercializează trei dintre cele cinci cele mai vândute brand-uri la nivel mondial, cum ar fi Winston, Mild Seven (Mevius) și Camel, dar și brand-uri renumite precum Benson & Hedges, Silk Cut, Sobranie, Glamour sau LD.
JTI este o companie multinațională responsabilă, implicată în viața comunității locale. JTI susține numeroase programe sociale și este sponsor al unora dintre cele mai prestigioase instituții culturale, cum este Muzeul Luvru din Paris, Muzeul Prado din Madrid, Muzeul Pușkin din Moscova etc. În Moldova JTI este cunoscută publicului pentru susținerea unor evenimente culturale de înaltă ținută artistică, fiind partener oficial al Festivalului Internațional ”Regina Vioara”, al turneelor muzicale ”Pianul Călător” și ”Flautul de Aur” și organizatorul „Întâlnirilor JTI”. Compania acordă sprijin persoanelor aflate în situații de risc social, asigurând hrana zilnică pentru 30 de bătrâni din orașul Leova, în cadrul programului Seniorii JTI. Compania susține Bursele Europene pentru Jurnaliști, create în vederea formării unor gazetari profesioniști, capabili să comunice corect și coerent.
JTI a început comercializarea produselor sale în Moldova în 2001, iar în 2005 a fost inaugurată Reprezentanța JTI din Moldova, cu biroul central la Chișinău. Echipa JTI are o personalitate bine conturată, reflectând personalitatea fiecărui angajat. Credem în potențialul și talentul oamenilor. Atragem acei oameni care dovedesc că au pregătirea necesară, dar mai ales dorința de a se dezvolta. Investiția în dezvoltarea profesională și personală a angajaților săi este una dintre strategiile de bază ale JTI.
JTI abordează cu seriozitate problema comerțului ilicit cu țigarete și colaboreaza cu instituțiile statului pentru reducerea contrabandei. În 2007, JTI a încheiat cu Comisia Europeană un Acord pentru combaterea comerțului ilicit. În Moldova JTI a semnat acorduri de colaborare cu Serviciul Vamal (2008) și cu Departamentul Poliției de Frontieră (2013). JTI a contribuit la achiziționarea de echipamente tehnice destinate Serviciului Vamal și Poliției de Frontieră, a susținut pregatirea si instruirea ofițerilor și a donat mijloace de transport dotate cu echipament special de control antifraudă și echipe canine pentru combaterea traficului ilegal cu produse din tutun.
Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul www.jti.com.

 

Joburi la JTI International Luxembourg, Reprezentanta din Moldova

2592

5

Tip: full time

Numar pozitii: 1

Localitate: Chișinău

2634

2

Tip: full time

Numar pozitii: 1

Localitate: Chișinău

Prezență târguri TDC

TdC Cluj Global
TdC Cluj Global Sala Polivalentă
TdC Iasi
TdC Cluj IT Sala Polivalentă
TdC Iasi
TdC Mureș Teatrul Național
TdC Iasi
TdC Oradea Lotus Center
TdC Iasi
TdC Iași Global Palas Mall
TdC Iasi
TdC Iași IT Palas Mall
TdC Sibiu >
TdC Sibiu Hotel Ramada
TdC Iasi
TdC Chișinău Palatul Național
TdC Brasov
TdC Brașov Aro Palace