Hampton by Hilton

  • Industrie: Hoteluri & Restaurante
  • Oraș: Cluj-Napoca, Cluj
  • Adresa: Bulevardul 21 Decembrie 1989

Hampton by Hilton Cluj-Napoca este primul hotel din brandul Hampton by Hilton deschis în România. Situat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, hotelul se află la doar 10 minute de mers pe jos față de centrul orașului și la 10 minute cu mașina de aeroportul International Cluj. Hotelul este situat într-o zonă de business, în apropiere de principalele clădiri de birouri, The Office, Maestro, Power, sau Iulius Business Centre.

 

Hampton by Hilton Cluj-Napoca dispune de 109 camere cu un design contemporan, toate dotate cu patul confortabil Fresh and Clean Bed®, birou și scaun ergonomic, facilități pentru preparare ceai și cafea, internet wireless de mare viteză și o selecție de canale TV internaționale.

 

Micul dejun servit tip buffet suedez include preparate reci și calde specifice brandului, inclusiv bine-cunoscutul aparat de vafe, întâlnit în cele peste 3500 de hoteluri Hampton by Hilton din toată lumea.

 

Zona de lobby este locul perfect pentru întâlniri private și petrecerea timpului liber. Bar-ul și Snack Hub-ul, deschise 24/7 oferă o selecție variată de băuturi și gustări, pentru confortul oaspeților hotelului.