E.ON

  • Industrie: Servicii & BPO
  • Oraș: Târgu Mureș, Mureș
  • Adresa: Bulevardul Pandurilor, nr. 42
  • Telefon: 0365.403.770

Numele E.ON are origini în limba greacă, sensurile cuvântului fiind ‘’o noua eră’’ sau ‘’eternitate’’. La fel ca grecii antici, ne place să definim sensul acțiunilor E.ON din prezent ca eforturi pentru construirea unei lumi a energiei durabile.

Nu am putea să facem asta fără o echipă diversă şi numeroasă, în care îți găsești locul pe baza experienței şi specializării tale, indiferent că lucrezi la birou sau pe teren, în Germania, Marea Britanie, Suedia, Danemarca, Republica Cehă, Italia, Slovacia, Ungaria şi România.
Suntem peste 5.500 de colegi în România şi peste 40.000 în lume.

Pe lângă joburile exclusiv tehnice din domeniul energiei electrice şi gazului natural cu care suntem asociați în mod tradițional (ingineri, electricieni, instalatori), există o mare varietate de poziții pentru care recrutăm: Vânzări, Financiar, Resurse Umane, Audit, Transformare Digitală, Inovare, Customer Experience, Software Development și altele.

În România, sub umbrela E.ON activează mai multe companii precum: E.ON Energie, Delgaz Grid (compania de distribuție gaze naturale şi electricitate care deservește peste 3 milioane de clienți în jumătatea de nord a ţării), E.ON Servicii, E.ON Gaz Furnizare, E.ON Innovation Hub, E.ON Servicii Tehnice, E.ON Flash, E.ON Servicii Clienți, E.ON Software Development şi SEA Complet.

Şi pentru că ziua de mâine se creează în prezent, avem o relaţie specială cu educaţia.
Programul pentru Absolvenţi (domenii diverse), Programul Start (ingineri, electricieni şi instalatori) şi concursul Energy Challenge îi ajută pe tineri să exploreze şi să îşi transforme potențialul în realitate.

  • Programul pentru Absolvenţi (GraduatE.ON) şi Programul Start se adresează tinerilor aflaţi la începutul carierei, care îşi doresc să pornească într-o călătorie provocatoare pe parcursul a 24 de luni, de-a lungul cărora participanţii trec prin mai multe departamente şi companii din cadrul organizației noastre, îndrumaţi şi susţinuţi de mentori din rândul colegilor cu experienţă.
  • Energy Challenge este un concurs pentru studenți, pe care îi provocăm să îşi formeze o echipă şi să propună idei inovatoare pe teme ca energia verde, eficienţa energetică şi digitalizarea. Pentru ca studenții să facă primii pași de la idee la business, le oferim mentorat şi premii totale de aproximativ 7.000 de euro.

Însă n-am vrea să crezi despre noi că suntem preocupați doar de ceea ce înseamnă business în sensul strict al cuvântului.  
Suntem în primul rând oameni. Ne interesează şi cum putem contribui la binele comunităţii căreia îi aparţinem, cu resursele noastre umane şi financiare.
Este ceea ce se numeşte responsabilitate socială corporatistă, dar care pentru noi e mai mult decât o responsabilitate, e ceva firesc.
Iar lucrul acesta este susţinut de numărul impresionant al celor care ne-am implicat voluntar în acţiuni pentru ajutorarea celor din jurul nostru.
Faptul că suntem un colectiv de oameni care a ajuns la nivelul unei corporații, e doar un avantaj care dă amploare acțiunilor noastre.
Mai exact, am investit din 2005 până în prezent peste 11 milioane de euro în activităţi utile comunităţii, de care s-au bucurat peste 280.000 de beneficiari.

Dacă tot am pornit de la originile din limba greacă, te provocăm cu primul cuvânt al limbii viitorului, prin care susținem ’’noua eră’’: INOVARE.
Nu este doar o promisiune. Este spiritul în care am dat startul unui proiect în cadrul căruia vom contribui la dezvoltarea unei rețele de 40 de staţii de încărcare a vehiculelor electrice la nivel național.

Dacă faci parte din noua eră înseamnă că deja faci parte din E.ON. Nu ne rămâne decât să ne cunoaştem mai bine, ca să vedem ce putem face împreună pentru viitor.

Poţi afla mai multe despre echipa E.ON şi oportunităţile de joburi, de pe website şi paginile de LinkedIn şi Facebook.

Joburi la E.ON

2033

1

Tip: full time

Numar pozitii: 1

Localitate: Cluj-Napoca

2454

5

Tip: full time

Numar pozitii: 2

Localitate: Târgu Mureș, Sibiu, ...

Prezență târguri TDC

TdC Cluj Global
TdC Cluj Global Sala Polivalentă
TdC Iasi
TdC Cluj IT Sala Polivalentă
TdC Iasi
TdC Mureș Teatrul Național
TdC Iasi
TdC Oradea Lotus Center
TdC Iasi
TdC Iași Global Palas Mall
TdC Iasi
TdC Iași IT Palas Mall
TdC Sibiu >
TdC Sibiu Hotel Ramada
TdC Iasi
TdC Chișinău Palatul Național
TdC Brasov
TdC Brașov Aro Palace