Desk Mureș

  • Industrie: Educație, Training și Formare
  • Oraș: Târgu Mureș, Mureș

Desk este ocompanie tânără şi dinamică, care oferă servicii legate de limbi străine în general şi de limba şi cultura germană in special.În centrul activităţii noastre se află limba germană. Acest fapt se reflectă atât în numărul şi varietatea cursurilor, cât şi a activităţilor conexe - culturale, de formare si dezvoltare personala si profesională.

Experienţa acumulată în cursurile ţinute în Germania, precum şi faptul că o serie de docenţi sunt vorbitori nativi de limba germană ne deosebesc de ceilalţi ofertanţi.

Serviciile care le oferim se adresează atât persoanelor particulare - adulţi si copii - cât şi companiilor.. Pentru copii avem programul de afterschool (pentru clasele 0-4) precum şi cursurile de germană şi clubul de conversatie pentru teanegeri.De asemenea oferim in timpul vacantelor un program variat si atractiv sub egida “Sprachcamp in Neumarkt - Sommer, Sonne, Spaß…und Deutsch”

 

 Programul de training de limba și cultura germană dedicat companiilor este o componentă de bază a activităţii Centrului de Limbă și Cultură Germană desk din Târgu Mureș (www.desk-mures.eu)

 

Am adus la Târgu Mureș prin trainerii noștri peste 20 de ani de experienţă în predarea limbii germane pentru străini în Germania, pentru a oferi interesatilor,instrumentele unei comunicări de succes cu partenerii străini. Cu ajutorul metodelor noastre, cursanţii vor dobândi abilităţi care asigură fluenţă, acurateţe gramaticală și încredere de a aborda o mare varietate de teme.

 

Cursuri personalizate, tehnici interactive de predare, transparenţă și structurarea clara a procesului de învăţare, seriozitate și profesionalism german sunt atribute prin care ne definim. Calificarea de examinator (nivelurile A2 - C1) obţinută în Germania ne îndreptăţește să oferim companiilor și audituri lingvistice. Portofoliul nostru este completat de training-uri de limba și cultura română și maghiară pentru manageri germani.


Formarea studentilor si a jung professionals in spiritul desk este o alta componenta a activitatii noastre. Daca sunteti studenti in ani terminali la unul din acesta departamente: Pedagogie si Didactica( eventual in limba germana),Stiinte al Educatiei, Pedagogia Invatamintului Primar si Prescolar, Germanistica, Sociologie, Asistenta Sociala va asteptam pentru un stagiu de practica, trainee sau internship.