Bosch Rexroth

  • Industrie: Producție & Tehnică
  • Oraș: Blaj, Alba
  • Adresa: Strada Aurel Vlaicu, Nr.2
  • Telefon: 0258.807.279

Grupul Bosch este prezent în România de 20 de ani şi are patru locaţii din ţară. Bosch deţine în Blaj două unități de producție: una pentru tehnică liniară şi una dedicată industriei auto, un centru de cercetare și dezvoltare şi o unitatea de producţie din Cluj dedicată industriei auto, precum şi un centru de comunicare în Timişoara. La Bucureşti Bosch este prezent cu o societate de distribuţie și comercializare de unelte electrice, sisteme de încălzire, sisteme de securitate, siguranţă şi comunicaţii, precum şi de echipamente auto.

Parte a grupului Bosch, reprezentând sectorul tehnologiei industriale, Bosch Rexroth, cu o experienţă de peste 200 de ani, este unul dintre liderii mondiali în domeniul tehnologiei de acţionare şi control. Sub sloganul The Drive and Control Company, Bosch Rexroth produce şi distribuie componente hidraulice, sisteme electrice de acţionare şi control, tehnologii de angrenare, tehnologii de mişcare liniară şi asamblare în peste 80 de ţări.

În locaţia din Blaj contribuim la îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor prin produsele din domeniile tehnicii liniare, al sistemelor de control al şasiului şi controlul transmisiei. Creativitatea noastră se afla la baza soluţiilor tehnologice noi care se traduc în cele mai bine vândute produse. Suntem lideri în domeniul inovaţiei.

Pentru ca suntem o companie care investeşte în dezvoltarea profesională a colegilor prin Inovaţie şi Educaţie, punem la dispoziţie un mediu de lucru profesionist alături de ingineri cu experienţă în domeniu, programe pentru studenţi şi Internship-uri.

Colegii noştri se bucură de un pachet de relocare sau transport, flexibilitatea programului de lucru şi diverse activităţi after work organizate prin Living in Blaj.

Motivaţia noastră este ”Tehnică pentru o viaţă”: ne dorim ca produsele noastre să genereze entuziasm, sa sporească nivelul calităţii vieţii şi să ajute la conservarea resurselor naturale.

Aşteptăm CV-ul tău la adresa de mail blaj.recrutare@bosch.com sau vizitează-ne la adresa https://www.bosch.ro/ sau www.boschrexroth.ro

Mai multe detalii despre posturile disponibile gasiti aici: http://www.bosch-career.ro

Viziteaza fabrica noastra: https://www.youtube.com/watch?v=BHW1HaZOsSc 

Let’s be remarkable. Make it happen!

 

Joburi la Bosch Rexroth

2524

6

Tip: full time

Numar pozitii: 2

Localitate: Blaj

2400

3

Tip: full time

Numar pozitii: 2

Localitate: Blaj

2981

4

Tip: full time

Numar pozitii: 5

Localitate: Blaj

2876

2

Tip: full time

Numar pozitii: 3

Localitate: Blaj

3008

5

Tip: full time

Numar pozitii: 30

Localitate: Blaj

2011

3

Tip: part time

Numar pozitii: 10

Localitate: Blaj

4378

4

Tip: full time

Numar pozitii: 10

Localitate: Blaj

2810

5

Tip: full time

Numar pozitii: 5

Localitate: Blaj

Prezență târguri TDC

TdC Cluj Global
TdC Cluj Global Sala Polivalentă
TdC Iasi
TdC Cluj IT Sala Polivalentă
TdC Iasi
TdC Mureș Teatrul Național
TdC Iasi
TdC Oradea Lotus Center
TdC Iasi
TdC Iași Global Palas Mall
TdC Iasi
TdC Iași IT Palas Mall
TdC Sibiu >
TdC Sibiu Hotel Ramada
TdC Iasi
TdC Chișinău Palatul Național
TdC Brasov
TdC Brașov Aro Palace