Bosch Rexroth

  • Industrie: Producție & Tehnică
  • Oraș: Blaj, Alba
  • Adresa: Strada Aurel Vlaicu, Nr.2
  • Telefon: 0258.807.279

Grupul Bosch este prezent în România de 20 de ani şi are patru locaţii din ţară. Bosch deţine în Blaj două unități de producție: una pentru tehnică liniară şi una dedicată industriei auto, un centru de cercetare și dezvoltare şi o unitatea de producţie din Cluj dedicată industriei auto, precum şi un centru de comunicare în Timişoara. La Bucureşti Bosch este prezent cu o societate de distribuţie și comercializare de unelte electrice, sisteme de încălzire, sisteme de securitate, siguranţă şi comunicaţii, precum şi de echipamente auto.

Parte a grupului Bosch, reprezentând sectorul tehnologiei industriale, Bosch Rexroth, cu o experienţă de peste 200 de ani, este unul dintre liderii mondiali în domeniul tehnologiei de acţionare şi control. Sub sloganul The Drive and Control Company, Bosch Rexroth produce şi distribuie componente hidraulice, sisteme electrice de acţionare şi control, tehnologii de angrenare, tehnologii de mişcare liniară şi asamblare în peste 80 de ţări.

În locaţia din Blaj contribuim la îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor prin produsele din domeniile tehnicii liniare, al sistemelor de control al şasiului şi controlul transmisiei. Creativitatea noastră se afla la baza soluţiilor tehnologice noi care se traduc în cele mai bine vândute produse. Suntem lideri în domeniul inovaţiei.

Pentru ca suntem o companie care investeşte în dezvoltarea profesională a colegilor prin Inovaţie şi Educaţie, punem la dispoziţie un mediu de lucru profesionist alături de ingineri cu experienţă în domeniu, programe pentru studenţi şi Internship-uri.

Colegii noştri se bucură de un pachet de relocare sau transport, flexibilitatea programului de lucru şi diverse activităţi after work organizate prin Living in Blaj.

Motivaţia noastră este ”Tehnică pentru o viaţă”: ne dorim ca produsele noastre să genereze entuziasm, sa sporească nivelul calităţii vieţii şi să ajute la conservarea resurselor naturale.

Aşteptăm CV-ul tău la adresa de mail recrutare@bosch.com sau vizitează-ne la adresa http://www.bosch-career.ro sau www.boschrexroth.ro

Mai multe detalii despre posturile disponibile gasiti aici: http://www.bosch-career.ro/ro/ro/aplicatii_online/joboffers_16/job_offers_17.html

Let’s be remarkable. Make it happen!

Joburi la Bosch Rexroth

1151

4

Tip: full time

Numar pozitii: 2

Localitate: Blaj

972

3

Tip: full time

Numar pozitii: 2

Localitate: Blaj

1538

2

Tip: full time

Numar pozitii: 5

Localitate: Blaj

1423

1

Tip: full time

Numar pozitii: 3

Localitate: Blaj

1502

3

Tip: full time

Numar pozitii: 30

Localitate: Blaj

924

2

Tip: part time

Numar pozitii: 10

Localitate: Blaj

2670

1

Tip: full time

Numar pozitii: 10

Localitate: Blaj

1374

3

Tip: full time

Numar pozitii: 5

Localitate: Blaj

Prezență târguri TDC

TdC Cluj Global 7 - 8
MARTIE
TdC Cluj Global Sala Polivalentă
TdC Iasi 9 - 10
MARTIE
TdC Cluj IT Sala Polivalentă
TdC Iasi 16
MARTIE
TdC Mureș Teatrul Național
TdC Iasi 18
MARTIE
TdC Oradea Lotus Center
TdC Iasi 21 - 22
MARTIE
TdC Iași Global Palas Mall
TdC Iasi 23 - 24
MARTIE
TdC Iași IT Palas Mall
TdC Sibiu 29 - 30
MARTIE
TdC Sibiu Hotel Ramada
TdC Iasi 4 - 5
APRILIE
TdC Chișinău Palatul Național
TdC Brasov 12 - 13
APRILIE
TdC Brașov Aro Palace