Banca Transilvania

  • Industrie: Bănci & Finanțe & Asigurări
  • Oraș: Cluj-Napoca, Cluj
  • Adresa: str. George Bariţiu nr.8
  • Telefon: 0264308028

Banca Transilvania: #hailaBT #efainlaBT

La Banca Transilvania, ai ocazia să faci parte dintr-o poveste românească de succes. Aceasta e la fel de tânără ca şi tine: povestea a început acum 20 (şi un pic de ani), în Cluj-Napoca, cu 13 colegi şi o sucursală.
 
BT este astăzi a doua bancă din România, cu activitate organizată pe trei linii de business - Retail, IMM şi Corporate - şi aproximativ 2,2 milioane de clienți. În echipa Zânului suntem peste 7.000 de colegi, iar de-a lungul timpului, pentru 1.600 dintre noi BT a fost primul loc de muncă. Ne bucurăm să fim în top 3 cei mai mari angajatori cu capital privat românesc (Ziarul Financiar, 2017) şi în top 10 cei mai doriţi angajatori în rândul tinerilor (ZF, 2016).
 
Pe lângă banking, ne implicăm în viața comunității şi susținem programe de educație financiară şi antreprenorială, sportul, cultura, arta, dar şi cauzele sociale. Clujul Are Suflet, BT Club, EMBA University of Hull, voluntariat pentru acțiuni de împădurire sunt doar câteva dintre proiectele care vorbesc despre BT - human banking.
 
Viziunea BT? De a deveni o bancă tot mai bună pentru echipă şi pentru clienți. Cu respect, pasiune şi idei noi, susținem responsabil vise care se transformă în realizări.

 

Joburi la Banca Transilvania

3120

10

Tip: part time

Numar pozitii: 20

Localitate: Cluj-Napoca

Prezență târguri TDC

TdC Cluj Global
TdC Cluj Global Sala Polivalentă
TdC Iasi
TdC Cluj IT Sala Polivalentă
TdC Iasi
TdC Mureș Teatrul Național
TdC Iasi
TdC Oradea Lotus Center
TdC Iasi
TdC Iași Global Palas Mall
TdC Iasi
TdC Iași IT Palas Mall
TdC Sibiu >
TdC Sibiu Hotel Ramada
TdC Iasi
TdC Chișinău Palatul Național
TdC Brasov
TdC Brașov Aro Palace