AZETS

  • Industrie: Servicii & BPO
  • Oraș: Sibiu, Sibiu
  • Adresa: AZETS INSIGHT, Centrul de Afaceri Sibiu, corp A, et 10
  • Telefon: 0369 454980

Un nume nou dar cu o istorie bogată în spate, Azets este cel mai important furnizor de servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultanță în țările nordice.

În prezent avem un portofoliu de peste 20.000 de clienți pe care îi ajutăm să se dezvolte:

-        folosind tehnologie adaptată pentru a transforma datele în statistici, simplificând și gestionând operațiunile de contabilitate, salarizare, resurse umane și financiare.

-        combinând experiența cu soluții digitale de top și sfaturi valoroase, le permitem clienților noștri să ia decizii mai bune și mai profitabile.

În Azets, știm totul despre provocările și responsabilitatea derulării unei afaceri. Venim cu un bagaj consistent de experiență, cunoștințe și solutii pentru a le oferi clienților nostri posibilitatea de a lua decizii profitabile și înțelepte.

Credem cu tărie că tehnologia este motorul industriei de outsourcing și că soluțiile inteligente joacă un rol important în procesul nostru de a ne ajuta clienții să prospere. Acesta este motivul pentru care investim considerabil în dezvoltarea noilor tehnologii și a soluțiilor de ultimă generație.

În Romania, compania Azets este prezentă în patru orașe avand peste 550 de angajati în departamentele de Validare, Contabilitate și Payroll.

Sediul principal este în Sibiu, alte două birouri sunt în Alba Iulia și unul în Timișoara. Din luna septembrie a acestui an, Azets a început activitatea și la Brașov. La nivel internațional, compania Azets este prezentă și în Norvegia, Suedia, Danemarca si Finlanda.

Istoria Azets

Cunoscuți anterior ca Visma Services, la finalul anului 2016 am devenit Azets, ca rezultat al vânzării diviziei BPO, iar în momentul de față facem parte din CogitalGroup. Axat pe servicii de outsourcing și consultanță, CogitalGroup, susținut de HGCapital, este format din compania Azets în țările nordice și companiile Blick Rothenberg și Baldwins în Marea Britanie.

CogitalGroup oferă servicii de outsourcing, contabilitate, payroll și fiscalitate către un număr  mare de companii din Europa. Obiectivul său este să marcheze o prezență nouă pe piața serviciilor de consultanță. Strategia grupului este să creeze un nou mod de consultanță pentru afaceri, bazat pe inovații excepționale și servicii orientate către client.

 

 

Joburi la AZETS

833

2

Tip: full time

Numar pozitii: 1

Localitate: Sibiu

974

1

Tip: full time

Numar pozitii: 2

Localitate: Brașov,Sibiu

1863

4

Tip: full time

Numar pozitii: 15

Localitate: Brașov

3158

3

Tip: full time

Numar pozitii: 1

Localitate: Sibiu

3391

5

Tip: full time

Numar pozitii: 2

Localitate: Sibiu,Brașov,Alba Iulia

3190

5

Tip: full time

Numar pozitii: 2

Localitate: Sibiu,Brașov

3930

7

Tip: full time

Numar pozitii: 5

Localitate: Brașov,Sibiu,Alba Iulia

4724

7

Tip: full time

Numar pozitii: 4

Localitate: Sibiu,Alba Iulia

5751

11

Tip: full time

Numar pozitii: 8

Localitate: Sibiu,Brașov,Alba Iulia

Prezență târguri TDC

TdC Cluj Global
TdC Cluj Global Sala Polivalentă
TdC Iasi
TdC Cluj IT Sala Polivalentă
TdC Iasi
TdC Mureș Teatrul Național
TdC Iasi
TdC Oradea Lotus Center
TdC Iasi
TdC Iași Global Palas Mall
TdC Iasi
TdC Iași IT Palas Mall
TdC Sibiu >
TdC Sibiu Hotel Ramada
TdC Iasi
TdC Chișinău Palatul Național
TdC Brasov
TdC Brașov Aro Palace