Adecco

  • Industrie: Servicii & BPO
  • Oraș: Cluj-Napoca, Cluj
  • Adresa: Motilor nr. 30
  • Telefon: 0264 406 234

Grupul Adecco

Grupul Adecco este lider mondial în furnizarea de servicii de resurse umane. Având peste 31.000 de angajați full time și o rețea de peste 5.000 de filiale, în peste 60 de țări la nivel global, oferim o gamă variată de servicii și răspundem astfel nevoilor a peste 100.000 de clienți în fiecare zi.

Serviciile pe care le oferim se încadrează în categoria vastă a recrutării și administrării de personal temporar sau permanent, facilitarea tranzițiilor în carieră și dezvoltarea talentelor, precum și consultanță și outsourcing.
Grupul Adecco își are sediul în Zurich-Glattbrugg, Elveția și este listat în Fortune Global 500. Totodată, Adecco Group are acțiuni tranzacționate la bursa SIX Swiss Exchange.

Într-o lume aflată în continuă schimbare, Adecco este una dintre principalele forțe care modelează acest proces. Așadar, avem două abordări pe piață, ca răspuns la creșterea cererii atât pentru forța de muncă flexibilă, cât și pentru cea specializată, după cum urmează:

Pentru acele poziții care necesită abilități generale, le oferim clienților noștri servicii personalizate, axându-ne pe expertiză în industrie și eficiență din punct de vedere al costurilor. Aceasta presupune și asigurarea continuității și dezvoltarea de relații pe termen lung cu angajații.

Pentru a răspunde cerințelor de personal calificat profesional, avem experți care pot identifica cei mai potriviți candidați. Scopul nostru este să oferim continuitate la locul de muncă, asigurând astfel asimilarea talentelor și dezvoltarea de calificări suplimentare pentru angajații noștri.

Oricare ar fi abordarea aleasă, țelul nostru este atingerea excelenței operaționale, specializare continuă și dezvoltarea modelelor de furnizare de servicii bazate pe eficiență.

În calitate de lider global în servicii de resurse umane, conștientizăm că tiparele tradiționale de angajare vor continua să evolueze în următorii ani. Tocmai din acest motiv încurajăm generațiile actuale și viitoare să perceapă schimbarea drept oportunitate.

Vă invităm așadar să profitați de șansa zilei de mâine și să vă alăturați companiei noastre pentru modelarea viitorului vostru profesional.

Joburi la Adecco

1070

1

Tip: part time

Numar pozitii: 2

Localitate: Sibiu

856

1

Tip: full time

Numar pozitii: 5

Localitate: Sibiu

821

1

Tip: full time

Numar pozitii: 2

Localitate: Cluj-Napoca

874

1

Tip: full time

Numar pozitii: 1

Localitate: Cluj-Napoca

903

1

Tip: full time

Numar pozitii: 2

Localitate: Cluj-Napoca

784

1

Tip: full time

Numar pozitii: 10

Localitate: Sibiu

884

1

Tip: full time

Numar pozitii: 20

Localitate: Toate oraşele

899

2

Tip: full time

Numar pozitii: 15

Localitate: Iași

817

1

Tip: full time

Numar pozitii: 3

Localitate: Sibiu

Prezență târguri TDC

TdC Cluj Global 7 - 8
MARTIE
TdC Cluj Global Sala Polivalentă
TdC Iasi 9 - 10
MARTIE
TdC Cluj IT Sala Polivalentă
TdC Iasi 16
MARTIE
TdC Mureș Teatrul Național
TdC Iasi 18
MARTIE
TdC Oradea Lotus Center
TdC Iasi 21 - 22
MARTIE
TdC Iași Global Palas Mall
TdC Iasi 23 - 24
MARTIE
TdC Iași IT Palas Mall
TdC Sibiu 29 - 30
MARTIE
TdC Sibiu Hotel Ramada
TdC Iasi 4 - 5
APRILIE
TdC Chișinău Palatul Național
TdC Brasov 12 - 13
APRILIE
TdC Brașov Aro Palace